Presedintele PNL Timis, Nicolae Robu, sustine ca, la alegerile parlamentare, este de preferat un candidat mai putin cunoscut sau chiar necunoscut, dar onorabil si merituos.

"Cum vad eu lucrurile in problema listei PNL pentru europarlamentare! De fapt, in problema listei oricarui partid, la orice alegeri pe lista!

1. Daca un partid are personalitati cu scor in sondaje peste scorul partidului, atunci, fara indoiala, acestea trebuie sa fie in fruntea listei (dupa parerea mea, PNL nu are)

2. Daca -spatiu- candidatii au scor in sondaje sub scorul partidului, atunci trebuie sa conteze neagreearea de care ei -inclusiv cei de pe primele locuri!- au parte la electorat (evident, vorbim de perceptii). Asta inseamna ca, in acest caz, este de preferat pe lista un candidat mai putin cunoscut sau chiar necunoscut - unul onorabil, merituos, desigur -, care nu tine votanti potentiali departe de lista, decat o personalitate cu scor sub scorul partidului, care ar tine votanti potentiali departe de lista", a scris Nicolae Robu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.