Dupa ce au fost audiati mai multi martori, printre care Vlad si Andreea Cosma, Sebastian Ghita a anuntat ca a primit azil politic in Serbia.

"Vlad si Andreea Cosma au fost audiati in Serbia. Nu as fi obtinut acest statut de azil politic daca judecatorii de aici nu ar fi fost convinsi de ce am patit eu in Romania, cand au vazut ca niste procurori au instigat la falsificarea unor documente. E greu de inteles pentru orice judecator cum dosarele dureaza cativa ani si nu se gaseste nicio proba directa

Mai mult decat atat, politisii si judecatorii din Serbia au audiat direct, cu traducator in limba sarba, acesti martori care au spus ce s-a intamplat in epopeea de la DNA Ploiesti si au inteles foarte bine. De aceea au luat aceasta decizie. E greu de inteles pentru orice judecator cum dosarele dureaza 2, 3. 5 ani si nu se descopera nicio proba care sa incrimineze pe nimeni si totusi este mentinut mandatul de arestare.

Nu am planuri care sa faca pe cineva sa creada ca ma intorc in Romania sau ca voi avea legatura cu politica", sustine Ghita, citat de adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.