Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, sustine ca membrii PSD si-ar dori ca liderul social-democrat Liviu Dragnea sa fie candidatul la prezidentiale.

"Danut Cristescu si-ar dori sa fie Liviu Dragnea, dupa cum si-ar dori cateva sute de mii de membri. Noi am anuntat ca pe 15 februarie incepem analiza unui material gigant la nivelul fiecarui oras, comune, sat. Am lansat o intrebare: candidat PSD, candidat ALDE si candidat PSD-ALDE comun. (...) E musai si obligatoriu sa castigam alegerile prezidentiale", a spus Stefanescu, la Antena 3.

El este de parere ca "e obligatoriu ca romanii sa aiba un presedinte normal, patriot, impartial, care sa apere drepturile si libertatile cetatenilor".

"Pe 15 vom sti care a cea mai buna varianta. E mult prea devreme. Sigur ca membrii de partid si-ar dori acest lucru, si eu as vrea. S-ar putea sa facem anuntul pana la europarlamentare", a mai adaugat secretarul general al PSD, subliniind ca "nu va fi o competitie, va fi o discutie si o analiza".

"Romanii vor un presedinte al Romaniei care sa isi apere tara", spune Stefanescu, citat de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.