Liberalul Dan Vilceanu sustine ca "la audierile de la Bruxelles, ministrul muncii Marius Budai s-a incurcat si a ajuns sa vorbeasca fara noima, sarind de la un subiect la altul".

"Dancilul de la Ministerul Muncii a incurcat foile la Bruxelles

Nici macar foile pe care sunt scrise discursurile nu-i mai salveaza pe ministri din a se face de ras. La audierile de la Bruxelles, ministrul muncii Marius Budai s-a incurcat si a ajuns sa vorbeasca fara noima, sarind de la un subiect la altul.

Budai ar fi trebuit sa prezinte prioritatile in cele 6 luni in care tara noastra detine presedintia Consiliului Uniunii Europene.

Ce a spus el la Comisia de Munca din Parlamentul European? Mai nimic. Un timp, nici el nu a inteles ce a citit.

Acest ministru este cel care a semnat inghetarea pensiilor prin ordonanta 114/2018 si apoi spunea ca are temeri ca opozitia va ingheta pensiile cand va ajunge la guvernare. O tampenie! PSD-ALDE isi face campanie cu minciuni si manipulari.

Romanii au avut temerea ca ne va face de ras cand va merge la Bruxelles si s-a adeverit", a scris Dan Vilceanu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.