Senatorul ALDE, Daniel Zamfir, a declarat ca este uluuit de ce se intampla in Romania, in contextul datelor ce i-au ajuns in posesie, cu privire la ROBOR.
"In momentul acesta, oricum sunt uluit de ce constat si de faptul ca lucrurile astea s-au tinut sub pres atatia ani. Eu am intrat de cateva zile in posesia acestor date. Tocmai de asta, am iesit inainte de ziua de 29, iata, cu 10 zile inainte, pentru ca am considerat ca fiecare zi e importanta, fiecare zi in care ramane aceasta formula de calcul, pentru romani, e o povara.

Am considerat si consider ca e obligatia mea sa prezint datele, sa cer BNR sa schimbe formula de calcul. Pe 29, cand putem sa-l chemam pe dl Isarescu, pentru ca pana atunci e vacanta parlamentara, ca l-as fi chemat maine sa-i cerem oficial sa faca lucrul acesta, eu cred ca exista... nu stiu, oamenii acestia nu inteleg? Trebuie sa existe o raspundere in sensul acesta. Nu-ti pasa ca platesc oamenii in plus artificial
", a declarat Daniel Zamfir, la interviul acordat pentru DCNews si DCBusiness.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.