USR sustine ca proiectul de ordonanta de urgenta anuntat duminica de ministrul justitiei, Tudorel Toader, il "scapa" pe liderul PSD, Liviu Dragnea, de condamnarea in dosarul Referendumul, dar si pe "toti coruptii condamnati de ICCJ in ultimii cinci ani".

"Istoria se repeta!

Ministrul Tudorel Toader tocmai a anuntat ca Guvernul urmeaza sa adopte o ordonanta de urgenta care, practic, va anula toate sentintele date de completurile de 5 judecatori de la ICCJ incepand cu anul 2014.

Dragnea scapa de condamnarea in dosarul Referendumul. Alaturi de el, toti coruptii condamnati de ICCJ in ultimii cinci ani.

La fix doi ani de la OUG 13, care a fost adoptata pe 31 Ianuarie 2017, trebuie sa ne pregatim sa iesim din nou in strada. E nevoie de mobilizare, pentru a demonstra ca Romania nu mai vrea penali la conducere!", se arata pe pagina de Facebook a USR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.