Florin Citu sustine ca Liviu Dragnea, Darius Valcov si Eugen Teodorovici au justificat noile taxe printr-un discurs nationalist, iar ictimele acestor taxe vor companiile romanesti. Senatorul liberal este de parere ca in momentul in care "prostia este ridicata la rang de demnitate, in guvern, ne costa".

"Unde dai si unde crapa! Ce inseamna sa fii prost. Dragnea, Valcov, Teodorovici au justificat noile taxe printr-un discurs nationalist gretos. Gretos dar demn de inaintasii lor din anii 50. Victimele acestor taxe, in schimb, sunt companiile romanesti. Da, stiu, sunt de dau in gropi.

In aceste zile s-a tot discutat de CE Oltenia. Companie de stat, afectata de noua taxa pe cifra de afaceri si plafonarea preturilor. Solutia guvernului- mai multi bani de la buget. Ca la prosti. Pentru noi inseamna mai multe taxe.

La fel este si in sistemul bancar doar ca efectul o sa fie mult mai dur si pentru economie si pentru buzunarele noastre. Cele mai afectate banci- Banca Transilvania si CEC. Una cu capital romanesc si alta de stat. Aceste banci nu au unde sa duca activele. Asa cum vor face restul bancilor.

Nu vreau sa vorbesc despre BT foarte mult pentru ca este banca listata la bursa . Dar cat timp credeti ca mai raman actionarii, BERD, in aceste conditii?

La CEC situatia este de o prostie monumentala. Banca are nevoie de bani de la buget, da de la buget, pentru a plati taxa. Asta da prostie.

De unde credeti ca vor lua banii Dragnea, Valcov si Teodorovici? Urmeaza alte taxe. Cand prostia este ridicata la rang de demnitate, in guvern , ne costa.

Apropo, leul se depreciaza pentru ca incep sa plece banii nerezidentilor. Dar ce se va intampla cand romanii incep sa si schimbe banii in euro sau dolari?

Cine mai pastreaza bani in lei... sa stinga si lumina", a scris Florin Citu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.