Fostul premier Sorin Grindeanu sustine ca guvernul pe care l-a condus a adoptat proiectul de lege privind recursul compensatoriu exact in forma initiata de Raluca Pruna, ministru al Justitiei in guvernul Ciolos.

"Citesc ca un domn Ciolos, candidat la europarlamentare, doreste cu infierbantare sa arate ca nu are nicio legatura cu initiativa privind recursul compensatoriu. Am doua vesti pentru dl Ciolos. Prima e ca guvernul Grindeanu a adoptat un proiect de lege, cu alte cuvinte a trimis textul in Parlament, spre a fi dezbatut.

A doua e ca guvernul Grindeanu a adoptat proiectul EXACT in forma initiata de Raluca Pruna - sa inteleg ca nu era bun? Sau ca doamna Pruna facea proiecte pentru “penalii” coalitiei PSD-ALDE, ca sa folosesc vocabularul d-lui Ciolos? Nu-i comentez gusturile, dar domnul Iordache a apreciat suficient proiectul doamnei Pruna incat sa-l propuna spre aprobare in regim de urgenta. Daca simtiti nevoia unei confirmari, domnule Ciolos, sunati-o pe Raluca Pruna, sa va explice, ca intre tehnocrati, daca forma adoptata de guvernul Grindeanu era sau nu cea propusa de domnia sa.

Retail jobs

Si ca un sfat de final: daca vreti sa si castigati ceva la alegeri, renuntati la dezinformari si fake news si incercati sa mergeti din usa-n usa, sa stati de vorba cu oamenii. Asa se fac campaniile adevarate", a scris Sorin Grindeanu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.