Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri seara, ca in prezent are mai multe argumente pentru sustinerea demersului pe care l-a initiat in ceea ce priveste revocarea procurorului general, Augustin Lazar.
"Daca atunci am prezentat 20 de motive in baza carora am solicitat evaluarea procurorului general, astazi, cu deplina convingere, va spun urmatorul lucru: argumentele pe care le-am prezentat atunci si despre care am spus ca sunt - unele - cu caracter exemplificativ, astazi au devenit si mai numeroase, si mai evidente si mai convingatoare in sustinerea demersului pe care l-am initiat de revocare a procurorului general", a spus ministrul Justitiei la Digi24, citat de Ziare.com.

Ministrul Justitiei a amintit ca momentul in care a declansat procedura de evaluare a lui Augustin Lazar a avut legatura cu protocoalele despre care CCR s-a pronuntat miercuri ca sunt neconstitutionale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.