Fostul premier Dacian Ciolos afirma ca legea recursului compensatoriu a fost adoptata de Guvernul Grindeanu, fiind initiata la propunerea lui Florin Iordache si neaga informatiile potrivita carora aceasta lege a fost votata de Guvernul pe care l-a condus.

"Stenograma sedintei de Guvern din 31 ianuarie 2017 arata ca Executivul Grindeanu a adoptat pe repede inainte proiectul de lege a recursului compensatoriu pe care acum nu si-l asuma. Legea a fost initiata la propunerea lui Florin Iordache in aceeasi zi in care a fost aprobata si celebra OUG 13. Guvernul a trimis-o in Parlamentul in care Coalitia PSD-ALDE are majoritate.

PSD a adoptat apoi Legea recursului compensatoriu cu introducerea unor masuri care au permis eliberarea a mii de condamnati inainte de termen. Comisia juridica a Parlamentului care a adoptat Legea recursului compensatoriu a fost condusa de acelasi Florin Iordache, initiatorul legii in Guvern.

Ministrul Tudorel Toader si propaganda PSD incearca azi sa arunce vina asupra Guvernului Ciolos, care propunea o cu totul alta forma a legii, fara legatura cu forma initiata si adoptata de PSD", a scris Dacian Ciolos intr-o postare pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.