Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, a spus miercuri, ca partidul a votat impotriva legii recursului compensatoriu si a contesat-o la Curtea Constitutionala, iar ministrul Justitiei, Tudorel Toader "minte grosolan" incearca sa arunce vina pe Opozitie.

"Tudorel Toader se spala pe maini de sangele varsat de infractorii eliberati in baza recursului compensatoriu, minte grosolan si incearca sa arunce vina pe Opozitie.

In Camera Deputatilor, for decizional, PNL a votat impotriva Legii recursului compensatoriu asa cum a fost adoptata de catre majoritatea PSD - ALDE - UDMR, cu modificari radicale fata de varianta de la Senat, si a contestat-o la Curtea Constitutionala.

Responsabilitatea eliberarilor din inchisori a peste 11 mii de infractori periculosi in baza recursului compensatoriu este a majoritatii PSD - ALDE cu sprijinul UDMR iar Guvernul si Ministerul Justitiei sunt singurii responsabili pentru aceasta crestere a infractionalitatii prin masurile luate in apararea infractorilor impotriva cetatenilor", a scris Ionel Danca pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.