Liderul USR, Dan Barna, a reactionat pe pagina sa de Facebook, in urma deciziei CNA de a suspenda emisia postului de televiziune Realitatea TV.

"CNA este jandarmul lui Dragnea impotriva televiziunilor!

Consiliul National al Audiovizualului demonstreaza inca o data ca este calaul lui Liviu Dragnea. La fel ca jandarmii care i-au batut pe data de 10 august pe cetatenii romani care protestau pasnic in Piata Victoriei, CNA suspenda astazi pentru 10 minute emisia Realitatea TV pentru ca au ilustrat adevarul cu privire la actiunile abuzive din 10 august ale jandarmilor controlati de PSD si ALDE.

PSD si ALDE nu se dezmint si continua sa guverneze impotriva cetatenilor, pe care ii trateaza cu bataie si batjocura. CNA, un organism care ar fi trebuit sa reprezinte impartialitatea in media romaneasca, ignora derapajele si minciunile ordinare pe care PSD si ALDE ni le servesc zilnic pe posturile de televiziune aservite lui Dragnea si isi infige coltii in dreptul romanilor de a protesta liber si pasnic.

Devine din ce in ce mai clara incercarea disperata a lui Dragnea de a prelua statul pe persoana fizica si de a pune pumnul in gura oricui indrazneste sa spuna adevarul care il incomodeaza. Pe Dragnea, Tariceanu, Carmen Dan, Tudorel Toader si pe altii ca ei ii enerveaza libertatea presei, libertatea romanilor si adevarul!

Practicile comuniste nu mai sunt prezente doar in manualele de istorie. PSD si ALDE guverneaza intocmai cum au fost scoliti sa o faca inainte de 1989.

Asa nu se mai poate! Dat fiind ca CNA este o institutie care functioneaza sub control parlamentar, USR va cere la inceputul sesiunii o comisie de anchetare a activitatii acesteia", a scris Dan Barna pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.