Deputatul PSD, Oana Florea, sustine ca efectele legii recursului compensatoriu ar fi fost aceleasi si daca acesti detinuti ar fi stat un an in plus in puscarie.

Oana Florea spune ca trebuie gasite solutii pentru acesti detinuti, care in puscarii sunt tratati "ca animalele", iar cand sunt eliberati avem "pretentia" "sa se comporte ca un om".

"Efectele cred ca ar fi fost aceleasi si daca ar fi stat un an in plus in inchisoare. Cat sa ii tii acolo ca sa ai garantia ca ii recuperezi? Inainte sa ne plangem de mila trebuie sa ne gandim la solutii. Faptul ca iei un om din societate, un om periculos, indiferent ce infractiuni ar fi facut si il tii acolo, il tratezi aproape ca pe un animal si ai pretentia, cand ii dai drumul, sa se comporte ca un om...", a declarat deputatul PSD, la Digi 24, citat de Hotnews.ro.

Chestionata daca crede ca Parlamentul a gresit votand o astfel de lege, Oana Florea a admis totusi ca legea "trebuia data la pachet cu niste masuri post-condamnare".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.