Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca Guvernul nu ar fi tebuit sa adopte OUG privind masurile fiscale cu doar cateva zile inainte de terminarea anului calendaristic si fiscal.

Hunor a anuntat ca UDMR nu va sustine aceste masuri luate brusc si fara o dezbatere.

"Nu am sustinut nici anul trecut, cand au fost anuntate printr-o Ordonanta de Urgenta, cu cateva zile inainte de terminarea anului calendaristic si fiscal si nu sustin nici acum, fiindca nu a existat o dezbatere, nu a existat un studiu, ce se va intampla dupa introducerea acestor masuri fiscale" a declarat Hunor la RFI, citat de stirileprotv.ro.

Liderul UDMR este de parere ca o astfel de schimbare foarte importanta nu poate fi facuta "cu cateva zile inainte de terminarea anului, fiindca nici companiile, nici societatea, nimeni nu poate fi pregatit pentru o astfel de schimbare".

"De aceea, eu cred ca masurile asa brutale in zona fiscala, in zona de impozite sunt extrem de contraproductive", a mai spus liderul UDMR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.