Deputatul USR, Stelian Ion, a anuntat ca USR aproape a finalizat un proiect de lege prin care ar avea loc abrogarea "monstruosului recurs compensatoriu", lege prin care au fost eliberati din inchisori aproximativ 11.000 de detinuti.

"Umbla Moartea libera pe strazi, eliberata de Dragnea si Nicolicea, iar noi stam cu mainile-n san!

Am redactat deja Legea pentru abrogarea monstruosului "recurs compensatoriu". Astazi ii dam forma finala si o depunem la Parlament. Sper sa gasim pe cineva pe la secretariat.

Ca sa fie clar: propunerea a venit de la guvern cu un filtru judiciar, era o forma a liberarii conditionate, dar a fost macelarita de Nicolicea in Camera Deputatilor. Ne-am opus, am incercat sa o imblanzim cu amendamente, am atacat-o la CCR, dar degeaba. A iesit o lege criminala, dar "constitutionala". Daca vrem sa nu mai moara oameni nevinovati, trebuie sa o abrogam in regim de urgenta! Da, in cazul asta ar trebui data o OUG de abrogare pentru ca este ditamai urgenta: mor oameni, sunt violate femei, sunt talhariti romanii pe strada de infractori eliberati inainte de termen, fara discernamant.

Trebuie facuta o precizare: daca era dupa UDMR, in loc de 6 zile, infractorii primeau un "cadou" de 9 zile reduse la fiecare 30 executate! Cetateni romani de etnie maghiara, de asta i-ati votat pe indivizii astia? Sa-i scoata pe criminali sa ne omoare pe strazi?!", a scris Stelian Ion pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.