USR transmite ca noul scandal legat de licitatia pentru corvete initiata de Ministerul Apararii demonstreaza ca PSD si Dragnea nu sunt in stare sa finalizeze fara suspiciuni de coruptie nici un contract, nici macar cele mai importante care vizeaza Armata Romana.

"Acest blocaj, simultan cu atacul la seful Armatei, nu face decat sa destabilizeze flancul de est al NATO si serveste direct intereselor Rusiei, care lupta pentru controlul in Marea Neagra.

«PSD-ul lui Dragnea trebuie sa inteleaga ca programul de inzestrare al Armatei nu este un obiectiv in cartea de colorat numita 'Program de guvernare', ci o prioritate nationala si internationala pentru ca ne-am asumat rolul de a contribui la apararea granitelor NATO si UE», avertizeaza deputatul USR Bogdan Rodeanu.

USR subliniaza ca angajamentul nostru pe flancul estic al Europei si in bazinul Marii Negre este un interes national care nu trebuie sa aiba nicio legatura cu jocurile politice de Teleorman, mai ales in conditiile in care Rusia lui Putin ameninta public cu represalii pentru scutul de aparare de la Deveselu. Daca am ajuns in stadiul in care acest lucru trebuie intarit de Parchetul Militar, ca sa inteleaga Liviu Dragnea, atunci asa sa fie. Angajatii din Ministerul Apararii care au sesizat Parchetul Militar cu privire la aceasta licitatie pe care Dragnea incerca sa o anuleze si-au facut datoria.

Dosarul privind achizitia corvetelor a ajuns la Parchetul Militar, la procurori care nu pot fi controlati sau manipulati politic. A ajuns acolo unde NU ii convine PSD-ului si in locul de care ii e frica lui Dragnea. Pe masa Justitiei Militare. Dragnea va afla ce inseamna interesul national si juramantul respectat fata de tara", se arata intr-un comunicat USR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.