Facand referire la suspendarea procedurii de achizitionare a corvetelor, presedintele PMP, Eugen Tomac, sustine ca "Guvernul a reusit sa compromita atat procesul de inzestrare a Armatei Romane, cat si angajamentele internationale ale tarii noastre".

"Suspendarea corvetelor si scufundarea Europei

Prima isprava de pomina a Guvernului Dancila dupa preluarea de catre tara noastra a presedintiei Consiliului UE este suspendarea procedurii de achizitie a corvetelor pentru Armata Romana.

De altfel, MApN nu a reusit sa duca la bun sfarsit nicio achizitie majora de tehnica militara in 2018, in ciuda alocarii unui procent de 2% din PIB pentru aparare.

O asemenea situatie demonstreaza incapacitatea Guvernului de a-si indeplini atributiile functionale.

Guvernul a reusit astfel sa compromita atat procesul de inzestrare a Armatei Romane, cat si angajamentele internationale ale tarii noastre. Prin asemenea decizii, Viorica Dancila nu pune in pericol doar Romania, ci si intreaga Europa", a scris Eugen Tomac pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.