Presedintele USR, Dan Barna, sustine ca discursul presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, sustinut la ceremonia oficiala de lansare a Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene constituie o sinteza emotionanta a ceea ce inseamna Romania in Uniunea Europeana.

"La Ateneul Roman, sub imaginile minunate ale inaintasilor fondatori, Romania, asa cum este ea astazi, inaugureaza preluarea presedintiei rotative a Consiliului Uniunii Europene.

Discursul lui Donald Tusk, presedintele Consiliului European, intr-o remarcabila limba romana, este o sinteza emotionanta a ceea ce inseamna Romania in Uniunea Europeana si ceea ce inseamna calitatea de membru a acestei familii.

Pentru mine a fost cel mai adecvat discurs al serii, din care fiecare putem sa gasim argumentele, energia si inspiratia pentru a continua lupta de a ramane romani europeni.

Sunt 5 minute jumate. Ascultati-le. Merita. Gasiti in ele fermitate, consideratie, eleganta si respect. Gasiti Europa", a scris Dan Barna pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.