Senatorul PNL, Florin Citu, sustine ca nu va participa la ceremonia de la Ateneu care marcheaza preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului Uniunii Europene, expunand motivele care l-au determinat sa ia aceasta decizie.

"Fara compromisuri! Am primit o invitatie la chermeza Vioricai. Am luat decizia sa nu particip.

Motivele mele:

  • toti cei care ne invita acum la aceasta chermeza injura Comisia Europeana si Parlamentul European de doi ani de zile non-stop
  • cu siguranta ca aceasta receptie o sa fie folosita de PSD pentru a-si “canta” realizarile marete
  • intotdeauna imi respect principiile. Nu exista niciun motiv pentru care eu sa sarbatoresc alaturi de acesti PSD-isti. Eu stiu sigur ca PSD-istii nu se bucura. Doar se prefac.
Sper sa fie cat mai multi cei care gandesc ca mine. Numai asa putem schimba Romania!

P.S. Ar fi culmea sa vina si Dragnea sa ciocneasca un pahar cu cei pe care i-a dat in judecata", a scris Florin Citu pe Facebook.

Invitatii datate cu un an in urma

Alina Gorghiu a atras atentia joi ca ar fi trebuit sa participe prezenta la ceremonia de la Ateneu inca de anul trecut, data fiind trecuta gresit.

"Uite prostie! Primesc azi o invitatie pentru concertul care va avea loc maine la Ateneul Roman, pentru a marca debutul Presedintiei Romaniei la Consiliul UE. Mi se cere sa confirm prezenta pana la data de "8 ianuarie 2018". Oare "profesionistii" din Cabinetul Dancila nu cunosc nici macar anul in care preluam presedintia rotativa!?

Un lucru este cert: dupa domniile lor, am ratat sa confirm prezenta la concert cu un an.

Mai mult, pentru un eveniment de o asemenea anvergura, mi se pare lipsa de respect sa primesc invitatia cu doar o zi inainte.

Diletantism? Lipsa de organizare? Sau pur si simplu nepasare? Daca pana si la lansarea detinerii de catre Romania a Presedintiei Consiliului UE dai cu bata-n balta, ce sperante sa mai avem ca urmatoarele sase luni se vor desfasura la standarde inalte de profesionalism!?", a scris si Alina Gorghiu pe Facebook.

Citeste si:
5 motive pentru care educația este esențială într-o societate
5 motive pentru care educația...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.