Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca i se pare o "magarie" faptul ca, incepand cu data de 1 ianuarie, salariile demnitarilor au crescut, iar pensiile au fost inghetate.

"De la 1 ianuarie, pensia mamei mele a fost inghetata. In schimb, indemnizatia mea de deputat a crescut. Mi se pare o magarie, nu ca nu vreau, as vrea si vor si Alin (Vacaru n.r.) si Daniel (Constantin n.r.) sa avem indemnizatii mai mari, dar nu se poate sa cresti indemnizatiile la demnitari si sa ingheti pensiile sau sa ingheti salariile la cei de la SMURD sau de la spital, de la profesori. Nu doar ca nu e social-democrat, e pur si simplu lipsit de bun simt. N-au bani sa refacem Casa de Cultura de la Targu-Jiu, dau un exemplu, in schimb au bani pentru partide. PSD ia 100 de milioane de la buget, eu am fost 5 ani seful PSD, nu-ti trebuie 100 de milioane, chiar nu-ti trebuie. (...) E un jaf pur si simplu, PNL tace ca iau si ei vreo 40-50 de milioane, USR iau si ei vreo 20.

Noi am facut un proiect de lege, pentru ca vrem sa facem amendament la buget, am facut proiect de lege, l-am depus deja, in care am cerut un lucru de bun simt: nu sunt bani de pensii si de salarii, le-am inghetat, hai sa suspendam, timp de un an, suta de milioane de la buget pentru PSD si pentru partide. Stiti, astea sunt lucruri pe care oamenii le inteleg, nu-s chiar asa de prosti cum ii crede Dragnea si cum i-a mai crezut, cand facea Dragnea campanie pentru familia traditionala. (...) N-ai bani de pensii si de salarii, dar in schimb ai bani sa maresti la parlamentari si la ministri", a spus fostul premier intr-o conferinta de presa organizata la sediul Pro Romania Gorj, potrivit jurnalul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.