Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca actualul sef de stat este candidatul cu cea mai mare sansa la prezidentiale.

"Conform cercetarilor noastre, este de departe candidatul cu cea mai mare sansa si avem convingerea ca presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va castiga alegerile prezidentiale. De altfel, consideram ca este vital pentru Romania ca alegerile prezidentiale sa fie castigate de Klaus Iohannis, pentru ca este singura garantie a faptului ca Romania se va duce pe o directie buna, isi va mentine parcursul european, va valorifica la maxim pentru cetatenii romani avantajele prezentei la nivelul UE si va putea fi o garantie pentru democratie, pentru o economie de piata functionala si pentru un curs ascendent al Romaniei. (...)

Cel mai bine ar fi ca si alte formatiuni politice care sunt impotriva PSD sa sustina candidatura presedintelui Iohannis. Oricum, indiferent de ce se va intampla, ca nu poti sa interzici altor formatiuni sa aiba candidati, intr-o democratie fiecare decide - noi avem convingerea ca parteneriatul intre PNL si presedintele Klaus Iohannis este un parteneriat de succes care va duce la castigarea alegerilor prezidentiale si ne-am bucura ca si alti actori sa vina in sustinerea presedintelui Iohannis", a declarat Orban, citat de dcnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.