Eugen Teodorovici spune ca Victor Ponta il ataca in ultima perioada si incearca sa-l asocieze cu introducerea de noi taxe. Ministrul de Finante spune ca el i-a spus lui Victor Ponta, in vremea cand era premier sa scoata mai multe taxe ce erau pregatite in acea perioada.

"Domnul Ponta am vazut ca a declarat ceva incercand sa ma asocieze pe mine cu taxele, de exemplu taxa pe stalp. Vreau sa-i readuc aminte ca taxa pe stalp s-a introdus in 2013, ca si supracciza care s-a aplicat din aprilie 2014, cand eu eram la Miniserul Fondurilor Europene si chiar eu i-am spus de foarte multe ori ca este o prostie sa o faca si sa o adopte. Eu chiar am fost adeptul scoaterii acestei taxe, pentru ca nu sunt adeptul taxelor.

Domnul Ponta vrea sa bage batul prin gard ca asa ii place sa faca. Spune ca eu si doamna prim ministru suntem pasibili de ce? Sa-si aduca aminte ca tot ce a facut asa cum i-a spus, cand a facut altfel decat i-am spus, a facut rau. Mai multe nu spun
", a spus Eugen Teodorovici, la Antena 3, potrivit stiripesurse.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.