Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat, joi, ca a solicitat premierului Viorica Dancila demiterea presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Ionut Misa.

"Am solicitat doamnei prim-ministru revocarea d-lui Ionut Misa. Anul 2019 este foarte important, iar ANAF trebuie sa-si schimbe radical comportamentul in economie. Vorbim de o reforma a ANAF, de informatizarea institutiei si ne propunem ca 2019 sa fie anul in care aceste lucruri sa se si intample!", a declarat joi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, potrivit Hotnews.ro.

Urmeaza ca premierul Viorica Dancila sa analizeze solicitarea ministrului de Finante si sa ia o decizie pe care sa se publice apoi in Monitorul oficial.

In repetate randuri ministrul Finantelor i-a reprosat sefului ANAF gradul de colectare redus pe anumite componente: TVA sau recuperarea prejudiciilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.