Senatorul liberal Florin Citu sustine ca ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a avut o reactie violenta la intrebarile jurnalistilor si "acum vrea sa puna botnita presei".

"Iesire 'de spital' a lui Teodorovici la adresa presei romane!

Incredibila de violenta reactia ministrului Teodorovici la intrebarile presei.

Dupa ce a vrut sa limiteze dreptul la munca acum vrea sa puna botnita presei. - ('Nu stiu daca presa este obligata prin lege sa verifice inainte informatiile si pe urma sa le publice - dar o sa verific personal acest lucru - si daca nu exista in lege o sa propun eu modificarea aceasta, inclusiv o amenda'.- Eugen Teodorovici)

Desi nu se grabeste cu bugetul pentru 2019, Eugen Teodorovici are o reactie deplasta legat de un subiect extrem de delicat.

In loc sa ameninte presa, Eugen Teodorovici ar trebui sa faca doua lucruri:

-sa ne dea acces noua, opozitiei, sa verificam veridicitatea executiei bugetare pentru 2018.

-sa nu mai dea ordonante, OUG 90/2017 si OUG 114/2018, prin care sa se protejeze de abateri, nereguli si masluiri ale datelor oficiale. Informatiile pe care le prezinta public sa fie adevarate sub obligatia raspunderii penale. Asa o sa fie si el obligat sa prezinte adevarul.

Dupa aceasta iesire 'de spital' a lui Eugen Teodorvici,si au mai fost si altele in acest an, ramane o singura intrebare legitima:

-de unde stia Darius Valcov cu o luna inainte de publicarea OFICIALA a executiei bugetare cifrele deficitului bugetar pentru 2018? Datele sunt secret de serviciu pana la data publicarii lor. Alo, procuratura generala?!

P.S. Degeaba il dai afara pe Misa. Sunt prea multi cei care stiu adevarul", a scris Florin Citu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.