Politica1 Ianuarie 201911:05

Lectura de un minut

Senatorul liberal Florin Citu sustine ca cifrele prezentate de Darius Valcov sunt masluite si, de fapt, nu face altceva decat sa confirme criza.

"Darius Valcov confirma criza! Cifrele prezentate de Darius Valcov sunt masluite. #fakenews

Datele OFICIALE despre executia bugetului in 2018 apar dupa 25 ianuarie 2019. Doar atunci MFP are situatia EXACTA si FINALA a executiei bugetare.

Aseara tarziu am fost sunat din MFP si mi s-a spus ca aceste cifre nu sunt reale. Mai mult, si asta este foarte grav, Darius Valcov le cere angajatilor de la finante sa masluiasca datele in asa fel incat executia finala sa arate exact asa cum a anuntat el. Adica sub 3%.

Pentru a-i opri si a-i pedepsi pe cei responsabili este nevoie de trei lucruri:

Citeste si:
Mafia profită de pandemia de coronavirus pentru a prelua controlul...
Mafia profită de pandemia de...

- alo institutiile statului, se aude? (Curtea de Conturi, Procuratura, CSAT…)

- Ii cer public lui Teodorovici sa permita ca o echipa de experti ai opozitiei sa verifice corectitudinea executiei bugetare. Suntem pregatiti.

- voi informa EUROSTAT de maniupularea indicatorilor economici in Romania in scopul manipularii pietelor de capital, financiare si bancare.

In cazul in care nu vom reusi vom trasmite colegilor domnului Teodorovici la ECOFIN ce se intampla in gradina celui care pentru 6 luni de zile va prezida sedintele ECOFIN", a scris Florin Citu pe Facebook.

Citeste si:
Florin Cîțu anunță o rectificare bugetară
Florin Cîțu anunță o...

"Deficit (cash) 2018 = 2,92% Felicitari valoroasei echipe de la Ministerul Finantelor Publice!", a scris Darius VaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.