Fostul premier Dacian Ciolos a transmis un mesaj de Anul Nou.

"Dragi prieteni,

Sa va aduca Anul Nou bucurie si sanatate si zile senine impreuna cu cele si cei dragi voua.

Si tot asa cum Noul An alunga relele anului vechi, va invit ca in 2019, impreuna, sa facem bine sa alungam raul facut tarii si romanilor de o mana de indivizi necinstiti.

Anul 2019 este decisiv. Poate fi anul schimbarii.

In luna mai vom fi chemati sa alegem viitorul european al Romaniei si sa ne exprimam increderea intr-o Europa mai buna. Vor fi primele alegeri din 2016 incoace, in care, impreuna cu fortele politice responsabile, avem posibilitatea sa spargem valul hotiei, minciunii si populismului. Avem datoria sa incepem aceasta schimbare acum, cu atat mai mult cu cat, pentru sase luni, Romania se afla la conducerea Europei, la Presedintia Consiliului Uniunii Europene.

La sfarsitul lui 2019 vom fi chemati sa decidem ce fel de om vrem in fruntea tarii: un presedinte cinstit, democrat, european sau unul corupt, mincinos, care viseaza sa conduca Romania dupa bunul lui plac.

Schimbarea este in puterea noastra. Va multumesc tuturor celor care aveti incredere ca asumat putem face lucrurile mai bine in jurul nostru.

Suntem deja cateva mii de oameni in partidul PLUS. Vom fi mai multi. Daca va regasiti in valorile PLUS, veniti sa muncim impreuna pentru a schimba Romania in bine, sa aratam ca patriotismul nu se masoara in decibeli, ci in credinta ca onestitatea, profesionalismul si cinstea pot aduce bunastare.

Anul 2019 este anul responsabilitatii. Haideti sa alegem cu intelepciune!

Va doresc si ne doresc rod si spor in toate.

La multi ani!", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.