Fostul premier Victor Ponta sustine ca hotararea de Guvern privind functionarea Fondului Suveran a fost publicata intre Craciun si Revelion.

"«HOTIE PANA LA CAPAT»- au promis Dragnea si gasca lui «sponsorilor» din afara tarii / si se tin de cuvant !

Hotararea de Guvern privind functionarea Fondului Suveran a fost publicata intre Craciun si Revelion - «de Sarbatori ca hotii»!

Eu sunt insa convins ca, mai devreme sau mai tarziu, toti cei care si-au pus semnatura pe aceste documente prin care poporul roman este jefuit de tot ce a mai ramas din avutia sa (peste 15 miliarde de euro) vor raspunde civil si penal pentru faptele lor criminale! Si chiar daca Dragnea sau Valcov nu au semnat nimic - nu trebuie sa creada ca la inchisoare vor merge doar «trepadusii» lor!

Acum nu le este frica de justitie si de oameni ! Trebuie neaparat sa vanda cat mai urgent actiunile la Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni, Portul Constanta, Transgaz, Transelectrica si tot ce a mai ramas in proprietatea Statului Roman!!! Fara niciun control public, fara Parlament, Curte de Conturi sau procedura transparenta!

Chiar daca legea de infiintare a Fondului a fost declarata neconstitutionala de catre CCR - chiar daca au primit clar avertisment de la Comisia Europeana ca nu se pot face vanzari netransparente/ chiar daca au adus specialisti din Polonia si Norvegia care sa le spuna clar ca NU asa se face un Fond Suveran!

Oare Dragnea, Valcov si Teodorovici s-au inspirat din Fondul Suveran al Botswana?!?

In acest Fond Suveran al Romaniei nu baga nimeni bani privati - toti sunt de la Buget si de la companiile de Stat (cine e nebun sa isi dea banii sa ii fure gasca lui Dragnea)!

Conducerea Fondului decide ce vinde, cui si cu ce pret - este formata din niste oameni numiti de Guvern pentru 18 luni ( nici nu au precizat in HG ce se intampla dupa 18 luni - pe ei oricum nu ii mai intereseaza!).

PRO Romania va lupta cu toate mijloacele posibile pentru a salva companiile nationale romanesti din ghearele acestor hoti internationali!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.