Premierul Viorica Dancila sustine ca mai multi dintre ambasadori au intrebat-o despre amnistie si gratiere, tinand sa mentioneze si ca nu a discutat deocamdata despre acest act normativ cu ministrul Justitiei.

"Da, au existat discutii legate de acest aspect, m-au intrebat daca dau gratierea si amnistia in 2018, mai multi dintre ambasadori au intrebat de acest lucru. Dar eu cred ca multe din lucrurile pe dansii le spuneau erau dezinformari erau stiri false care au fost induse, efectiv ne spuneau ca dam pentru anumiti oameni o amnistie sau o gratiere, o alta lege nu o dai pentru o persoana sau pentru doua persoane, dai o lege pentru ca asa crezi ca este normal si pentru ca vrei sa faci lucruri bune sau sa indrepti anumite lucruri care sunt gresite.

Deci am avut aceste discutii, m-au intrebat, au spus ca pe 19 decembrie sau ceva de genul acesta vreau sa dau amnistia si gratierea, le-am spus ca nu este adevarat, nu am inca un proiect si nu am discutat despre acest lucru.

Foarte multi vedeau un act normativ ca scapa violatorii. Va dati seama ca nu o sa permit asa ceva. Dar, revin, nu am discutat inca cu ministrul Justitiei despre acest act normativ", a spus sefa Executivului la Antena 3, potrivit romaniatv.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.