Presedintele PMP, Eugen Tomac, catalogheaza drept "delir" afirmatiile liderului PSD Liviu Dragnea, spunand ca personajul asta condamnat de doua ori viseaza sa ajunga chirias la Cotroceni, crezandu-se ”un mic Ceausescu”.
 

"DELIR

Da, e limpede ca a luat-o razna. Se ia de multinationale, de liderii europeni, de toate institutiile necontrolate de el, de oricine ii spune in fata ca este dus cu sorcova!

De fapt, aseara MARELE ANUNT era altul - ca sa avem un sfarsit de an amuzant, ne spune personajul asta condamnat de doua ori, nici mai mult, nici mai putin, ca viseaza sa ajunga chirias la Cotroceni... Asta se crede un mic Ceausescu.

Va fi cel mai mare esec al PSD. De fapt, sunt sigur ca nu va intra in turul doi.

PS: #babaiatule, mai bine ti-ai lua niste consilieri care sa-ti spuna adevarul, ca lumea nu mai suporta sa-ti auda aiurelile, nu sa-ti spuna doar ce vrei sa auzi si sa-ti ridice ode! Nu de alta, dar iti mananca degeaba banii!", a scris Eugen Tomac pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.