Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, le ureaza romanilor sa aiba un Craciun fericit si isi exprima speranta ca oamenii pot fi mai rabdatori, mai toleranti si mai dispusi sa discearna binele de rau si adevarul de minciuna.

"Indrazneste sa crezi, romane! Despre asta este Craciunul... Despre credinta, despre iubirea aproapelui, despre smerenie si daruire. Eu cred in oameni, cred ca putem fi mai rabdatori, mai toleranti si, poate, ceva mai dispusi sa discernem binele de rau si adevarul de minciuna", afirma Carmen Dan, in mesajul sau de Craciun, postat pe Facebook.

Ministrul Afacerilor Interne aminteste ca in aceasta perioada "imposibilul devine posibil, iar miracolul isi face loc in viata noastra mai mult decat oricand".

"In aceste zile de mare sarbatoare crestina, imposibilul devine posibil, iar miracolul isi face loc in viata noastra mai mult decat oricand. Este spiritul Craciunului, pe care il cunoastem cu totii inca din copilarie. Va urez, dragi romani, sa va bucurati de armonie, sa va inconjurati de familie si de oamenii dragi sufletelor voastre. Craciun fericit!" - le transmite Carmen Dan romanilor de Craciun.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.