Viorica Dancila a declarat, duminica seara, ca are toata sustinerea din partea familiei si nu a incercat sa o scoata in prim-plan, familia sa dand dovada de discretie. ”Am participat cu sotul meu decat la evenimentele in care se impunea acest lucru”, a adaugat ea.

Dancila a spus ca nu mai are timp sa gateasca de cand a devenit premier, ca sotul si copiii o ajuta in gospodarie. Ea a spus ca ii place sa gateasca ciorbe si sarmale, dar ca nu ii ies cozonacii si a renuntat sa mai faca, scrie News.ro.

Viorica Dancila sustine ca familia sa este afectata de atacurile la adresa sa si crede ca familia niciunui politician nu ar trebui implicata in scandaluri si ca daca cineva are ceva de spus ca o faca direct celui implicat. “Daca e ceva de reprosat sa-mi reproseze mie, dar nu trebuie amestecata familia in aceste lucruri”, a spus premierul.

Ea a mai afirmat ca nu si-a schimbat modul de a fi, are acelasi numar de telefon de 15 ani, regretand ca din cauza programului isi vede rar prietenii, doar la aniversari si de sarbatori.

Dancila a mai spus ca ii place sa mearga in Maramures si Bucovina, ca are un catel si un pisoi, ca se uita la cate un film care sa o relaxeze.

Ea a afirmat ca atunci cand si-a intalnit sotul nu a fost dragoste la prima vedere, ea era eleva si el student, au fost mai intai prieteni si apoi s-au casatorit.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.