Liderul PSD Liviu Dragnea afirma, in mesajul de Ziua Victoriei Revolutiei, ca "dreptatea, libertatea, egalitatea, toleranta reprezinta pietrele de temelie ale statului roman dobandite atunci" si ca aceasta zi este inchinata memoriei eroilor Revolutiei Romane, care au luptat pentru o Romanie a Libertatii, in care abuzurile nu isi au locul si nu pot fi tolerate.

"Ziua de 22 Decembrie este inchinata memoriei eroilor Revolutiei Romane, care au luptat pentru o Romanie a Libertatii, in care abuzurile nu isi au locul si nu pot fi tolerate", scrie Dragnea pe Facebook.

El mai afirma ca "dreptatea, libertatea, egalitatea, toleranta reprezinta pietrele de temelie ale statului roman dobandite atunci".

"Am convingerea ca poporul roman va ramane unit in apararea demnitatii si prosperitatii Romaniei", conchide liderul PSD.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.