Liderul PSD, Liviu Dragnea, avertizeaza reprezentantii marilor companii sa nu mai santajeze statul roman, dupa aparitia informatiilor legate de OUG privind masuri fiscale.

"Am vazut, am citit reactii din partea unora sau a altora, inclusiv din partea unor mari companii. Eu ii sfatuiesc, ii avertizez sa inceteze sa mai santajeze statul roman.

Statul roman nu e un sat fara caini si nici nu e un stat la cheremul unor companii. E o OUG care are in vedere o situatie mai buna din punct de vedere al aprovizionarii cu energie atat pentru cetateni pentru consumul casnic", a declarat Liviu Dragnea, potrivit Ziare.com.

Liviu Dragnea a dat exemplu OMV Petrom, despre care spune ca a amenintat statul.

"Am vazut OMV Petrom care voalat ameninta statul roman ca o sa diminueze productia de gaze. Eu spun cu toata fermitatea toti trebuie sa inceteze sa mai ameninte statul roman. Toti cei care vor pierde abni critica, dar romanii si economia care va creste sustin aceasta OUG.

Asta cu jocul la bursa e un joc in care va sfatuiesc sa nu intram. Maririle de preturi anuntate de unii si altii aveau in vedere chiar acest lucru, prabusirea economiei romanesti. Cei care extrag gazele din resursele naturale, cele care le intermediaza, traderii sa se joace cu preturile pana la cer si statul roman sa ramana indiferent", mai spus presedintele PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.