Presedintele USR, Dan Barna, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce si PNL urmeaza sa atace la CCR proiectul legii pensiilor.

"Am discutat si cu cei de la PNL, vom ataca impreuna la Curtea Constitutionala acest proiect de lege a pensiilor, care pur si simplu vinde niste iluzii mincinoase pensionarilor din Romania, care merita mai mult respect", a tinut sa mentioneze Barna, citat de jurnalul.ro.

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat proiectul legii sistemului unitar de pensii, cu 193 de voturi "pentru", unul "impotriva" si 14 abtineri.

Deputatii au adoptat un amendament care prevede ca: "Pensionarul este persoana care beneficiaza de una dintre categoriile de pensii prevazute de prezenta lege si a realizat cel putin stagiul minim de cotizare de 15 ani, precum si persoanele incadrate in grad de handicap grav care au realizat o treime din stagiul complet de cotizare".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.