Fostul premier Victor Ponta sustine ca de la 1 ianuarie pensiile vor fi inghetate, in schimb cresc cu circa 9% indemnizatiile demnitarilor si alesilor la nivel central si local.

"Putem sa facem si noi ca in Vanuatu? Daca aceasta este singura solutie sa scapam de restul necazurilor pe care le aduce asupra tarii disperarea unui om?

Chiar si in Vanuatu masurile economice anuntate in urma cu doua zile de Guvern ar fi considerate de un populism si o imbecilitate inacceptabile/ le-a aplicat doar Hugo Chavez in Venezuela si ati vazut ce a iesit!

PS - pensiile vor fi inghetate de la 1 ianuarie (pana in Septembrie spun guvernantii - vedem atunci daca nu cumva au mintit din nou)/ in schimb de la 1 Ianuarie cresc cu aproximativ 9% indemnizatiile demnitarilor si alesilor la nivel central si local.

Asta este social - democratia 'model CJ Teleorman'! sigur in Vanuatu s-ar rusina sa faca asa ceva!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.