Purtatorul de cuvant al Partidului National Liberal, Ionel Danca, sustine ca "lacomia" Guvernului PSD distruge cele mai importante sectoare din economie.

"Foame de bani la bugetul statului si lacomia guvernului Dragnea - Dancila pentru venituri din taxele si impozitele platite de companii le-au intunecat ratiunea si distrug cele mai importante sectoare din economia romaneasca.

Suprataxarea salbatica a companiilor din energie, comunicatii, banci si comert se va intoarce impotriva romanilor care sustin prin munca lor cinstita functionarea statului.

Interventia brutala a guvernului de zapcii in piata libera va alunga investitorii privati si va inabusi creditarea economiei cu efecte dezastruoase pentru toti romanii.

Incompetenta crasa a guvernului Dragnea - Dancila nu poate fi acoperita prin masuri care dinamiteaza functionarea corecta a economiei de piata. Costurile suplimentare impuse de aceste masuri fiscale fara precedent vor fi transferate in sarcina consumatorilor prin preturi mai mari la utilitati, rate mai mari la banci si o noua explozie a inflatiei.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ordonat un atac bolnav la sectorul privat din economie iar ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici executa orbeste aceste teze neocomuniste impotriva companiilor romanesti profitabile si a multinationalelor.

In urma anuntului facut de Tedorovici, ne asteptam la o reactie dura a investitorilor autohtoni si straini care va retrograda perspectivele de crestere economica ale Romaniei", a scris Ionel Danca pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.