Fostul premier Victor Ponta sustine ca premierul Viorica Dancila a mintit chiar in Parlament spunand ca nu va introduce nicio taxa noua, subliniind ca Guvernul "aplica in Romania politicile populiste si falimentare ale lui Hugo Chavez", iar rezultatele vor fi ca in Venezuela.

"Cateva observatii 'la cald':

1. Doamna Viorica Dancila a mintit chiar in Parlament spunand ca 'nu va introduce nicio taxa noua' - la votul pentru investirea Guvernului! Va mai mira? Va mai enerveaza?

Si inca o minciuna gogonata: au spus mereu ca au incasari marinla buget si bani pentru toate proiectele! Daca e asa de ce sunt asa disperati sa puna taxe peste taxe? De ce suntem aproape de Craciun si nu avem nici macar proiectul pentru Bugetul pe 2019? Va mai mira? Va mai enerveaza?

2. Orice taxa suplimentara se introduce dupa un studiu de impact facut de specialisti si dupa o dezbatere publica in care cei vizati sa fie macar consultati / la noi Guvernul introduce taxe la doua zile dupa discursul de duminica a lui Dragnea

3. Credeti ca bancile, companiile din energie si telecomunicatii vor pune aceste taxe din buzunarul lor (mai ales ca vin total impredictibil si fara niciun dialog)? Sa fiti siguri ca le vor pune in costul creditelor si al facturilor catre firme si populatie / deci dvs. o sa platiti indirect toate taxele lui Dragnea

4. Cat de populist (era sa scriu idiot) poti sa fii vorbind de 'taxa pe lacomie' a bancilor cand tu ca Guvern trebuie sa te imprumuti de la banci 6 miliarde de Euro anual doar pentru deficitul bugetar actual (plus multe alte miliarde pentru rostogolirea datoriei publice)! O sa stea Teodorovici cu caciula in mana la mila bancilor 'lacome' si o sa primeasca bani cu dobanda mai mare - iar imprumuturile si dobanzile o sa le platim noi si copiii nostri/ si o nedumerire: CEC sau Banca 'Transilvania' (banci romanesti - prima chiar detinuta de Stat) sunt si ele 'lacome'??? Cu populisme gretoase nu faci decat sa strici lucrurile.

5. Stabilitate si predictibilitate = cuvintele cheie pentru toti investitorii romani si straini care platesc salarii si taxe, fac export , productie si servicii si stau la baza dezvoltarii tarii! Ce stabilitate si predictibilitate ofera azi Romania? De ce sa nu mearga toti acestia catre tarile din jurul nostru conduse de oameni cu mintea la ei?

Citeste si:
Guvernul propune majorarea salariului minim la 3.700 de lei
Guvernul propune majorarea...

6. Taxele apar la 1 Ianuarie (si cresterile la facturi care urmeaza) - dar pensiile se indexeaza doar la 1 Septembrie!!! De ce?

Acest Guvern de iresponsabili si analfabeti aplica in Romania politicile populiste si falimentare ale lui Hugo Chavez- rezultatele vor fi la fel ca in Venezuela!

Iar Propaganda de la televizor platita din banii lui Dragnea nu o sa ne tina de foame!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.