Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut ca partidul a fost supus in ultimii doi ani de guvernare celui "mai amplu" si "bine pregatit" program impotriva formatiunii.

"Exact din ianuarie 2017, au incercat sa ne opreasca cu orice pret si cu orice mijloace sa nu realizam acest program de guvernare. De ce? Pentru ca romanii sa nu fie fericiti. Pentru ca romanii sa fie in continuare suparati, nemultumiti, pentru ca asa ar putea insamanta cu succes semintele urii.

Partidul nostru a fost supus celui mai amplu si bine pregatit program anti. S-a incercat dezbinarea noastra, sfasierea acestui partid atat din interiorul nostru, cat si din exteriorul nostru. Atat din interiorul Guvernarii, cat si din exteriorul Guvernarii. Atat din interiorul tarii, cat si din exterior Am fost tradati de unii pe care i-am crezut colegi si camarazi cu noi si care acum au fugit la alte partide. Se inghesuie la un partid securist", spus Dragnea, citat de dcnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.