Presedintele USR, Dan Barna, a declarat ca a primit asigurari atat de la premierul Viorica Dancila, cat si de la ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cu care s-a intalnit vineri, ca subiectul amnistiei si gratierii nu face parte din intentiile pentru perioada urmatoare.

Barna a precizat ca in cadrul intrevederii a intrebat "expres" despre amnistie si gratiere.

"Ambii - si doamna premier si ministrul Justitiei - au spus foarte clar ca nu exista asa ceva in dezbatere in momentul de fata, nu lucreaza la asta, nu se va intampla deocamdata. Am incercat sa solicit un termen - ce inseamna 'in momentul de fata', bineinteles ca n-am primit niciun raspuns. Dar subiectul amnistiei si gratierii ambii demnitari au spus ca nu face parte din intentiile pentru perioada urmatoare", a afirmat liderul USR, intr-o conferinta de presa.

O delegatie a USR condusa de Dan Barna s-a intalnit vineri, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dancila si cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Citeste si: Iohannis: Motiunea de cenzura, un test important pentru opozitie si pentru putere


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.