Presedintele USR, Dan Barna, a avut vineri, o intalnire cu Viorica Dancila in care i-a transmis ca emiterea unei ordonante de urgenta pentru modificarea Codurilor penal si de procedura penala ar crea in Romania o criza sociala fara precedent.

"A fost o intalnire consistenta. Am stat de vorba aproximativ 80 de minute. Ne-am adresat dansei in calitatea de premier. Am trimis punctul de vedere ca emiterea unui OUG pe Justitie ar crea o criza de perceptie, o criza sociala, care ar acoperi preluarea presedintiei Consiliului UE. Am accentual elementul important, al preluarii presedintiei. Romania va prelua presedintia Consiliului UE. O ordonanta ar crea o vulnerabilitate de mesaj, ar decredibiliza Romania in UE", a declarat Dan Barna, potrivit Adevarul.ro.

La discutii au mai fost prezenti parlamentarii USR Stelian Ion, Cristian Ghinea si Vlad Gheorghe, dar si ministrul Justitiei, Tudorel Toader.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.