Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, sustine ca o Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Codurilor Penale este necesara si nu reprezinta "un lucru rau".
"Asa cum stiti, a fost o decizie politica, o decizie care la momentul acela, asa cum a anuntat si prim-ministrul Romaniei, a fost asumata de Guvern. Vom vedea in continuare, tehnic, daca vom putea merge mai departe pentru indeplinirea acestui obiectiv. Eu cred ca este necesar si cred ca o Ordonanta de Urgenta pe articolele care au fost declarate constitutionale nu e un lucru rau. Sunt in lucru la tehnicieni si va asigur ca va fi luata cea mai corecta decizie", a declarat, vineri, Carmen Dan, citata de Mediafax, potrivit Hotnews.ro.

In ceea ce priveste o decizie privind amnistia si gratierea inainte de Anul Nou, Carmen Dan a sustinut ca nu s-a discutat despre subiect.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.