Presedintele Organizatiei de Femei a PSD, Rovana Plumb, face apel la pace politica, astfel incat tara noastra sa exercite o presedintie de succes a Consiliului UE.
"OFSD face apel la pace politica, asa cum a facut si premierul Viorica Dancila, pentru a avea in urmatoarele sase luni o presedintie a Consiliului UE de succes. (...) Apelul nostru este la unitate. Nu exista nicio emotie in ceea ce priveste eventuala motiune de cenzura pe care intelegeam ca o vor depune adversarii nostri politici.

PSD, prin vocea femeilor social-democrate, spune cu responsabilitate ca nu va fi nicio emotie in ceea ce priveste utilizarea acestui instrument democratic de catre adversarii nostri politici. Avand in vedere ca de la 1 ianuarie preluam presedintia rotativa a Consiliului UE, aceasta motiune nu este decat un demers politic, care nu va avea niciun fel de rezultat"
, a spus Plumb, citata de bursa.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.