Liderul PSD, Liviu Dragnea, spera ca ordonanta de urgenta privind fondul de investitii de 10 miliarde de euro pentru comunitatile locale sa fie adoptata in prima sedinta de Guvern.

"Este vorba de investitii pentru administratia locala, s-a discutat si la Neptun, dar bineinteles ca incepand din seara aia nu a mai tinut nimeni minte ce am discutat acolo, ca au venit alte subiecte mult mai importante trei luni de zile. In zilele urmatoare o sa vedeti in detaliu", a declarat Dragnea, potrivit stiripesurse.ro.

Liviu Dragnea a spus ca este vorba despre 10 miliarde de euro.

"Este un subiect foarte important, este o chestiune noua in Romania si nu vreau sa discut ca alti colegi de-ai mei despre ce va fi, cum va fi si daca va fi. Urmeaza ca astazi - maine sa fie finalizat si speram ca in prima sedinta de Guvern sa se adopte ordonanta de urgenta si dupa care ministrul Finantelor o sa va explice foarte bine", a adaugat presedintele PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.