Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis duminica, 9 decembrie a.c., un mesaj cu prilejul Zilei Internationale Anticoruptie.

"Coruptia este o boala care macina democratia si tine captivi milioane de oameni in saracie. Coruptia inseamna lipsa autostrazilor, spitale insalubre, scoli fara conditii, administratie blocata. Romania nu va putea progresa la adevarata sa capacitate pana ce nu vom reusi sa invingem acest flagel.

Sustin continuarea luptei anticoruptie pentru o Romanie sanatoasa si raman alaturi tuturor magistratilor care duc aceasta batalie, cu mult curaj, zi de zi. Cinstea si integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societatii noastre. Sta in puterea noastra!

Un NU hotarat coruptiei trebuie sa devina dintr-un slogan, un mod de a fi!", se arata in comunicatul transmis de Administratia Prezidentiala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.