Premierul Viorica Dancila a anuntat in deschiderea sedintei de Guvern de vineri ca a sesizat Curtea Constitutionala in scandalul remanierii.

"Romania este pregatita sa faca fata responsabilitatilor care ii revin. Avem o abordare pretentioasa. Singura situatie incerta pe care o avem in acest moment este creata de Klaus Iohannis prin blocajul numirii ministrilor in doua dosare importante: Ministerul Dezvoltarii si la Ministerul Transporturilor. Cred ca nu jocul politic trebuie sa dicteze in aceasta perioada! Este important interesul Romaniei.

Ne dorim sa reprezentam cu succes presedintia rotativa. Nu ne putem permite sa schimbam ministri dupa ce au fost preluate dosare. Astazi am sesizat Curtea Constitutionala pentru a rezolva acest blocaj creat de domnul presedinte. Nu ne-am dorit acest lucru, dar interesul Romaniei si interesul romanilor este mai presus de ambitii, de joc politic sau de o campanie electorala", a spus Viorica Dancila, potrivit Antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.