Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca Emmanuel Macron va fi al treilea presedinte al Frantei care nu va castiga al doilea mandat, pentru ca nu se reuseste nici reformarea Frantei, cu atat mai putin a Europei.

"Franta pe care o iubim!

Un tanar fost bancher, pe numele lui Emmanuel Macron, racneste in urechea oricui este dispus sa-l asculte ca rostul lui pe acest pamant este sa reformeze Uniunea Europeana.

Este al treilea presedinte francez, dupa Sarkozy si Holland care castiga alegerile promitand reformarea Uniunii Europene.
Cata aroganta la acesti politruci cu staif occidental, ajunsi presedinti ai Frantei, care anunta ca reformeaza Europa, dar nu pot reforma Franta.

O Franta care de doua decenii are acuta nevoie de reforme sociale si economice fundamentale pentru a mai putea fi un drapel pe care noi, ceilalti europeni, sa avem incredere a-l urma.

Ma tem ca Emmanuel Macron va fi, consecutiv, al treilea presedinte al Frantei care nu va castiga al doilea mandat.
Ca sa ne convinga ca poate reforma Europa, Macron trebuie sa ne convinga ca poate reforma Franta si sa ne redea Franta puternica, Franta pe care o iubim", a scris Traian Basescu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.