Deputatul PSD Catalin Radulescu il acuza si il considera vinovat pe Tudorel Toader, dar si pe "Badalaii" din PSD, ca pana acum nu a fost data de Guvern o ordonanta privind amnistia si gratierea.

"Nu imi place termenul in care discutam subiectul asta si anume ca ordonanta trebuie data pentru ceva. Spunand in media prostia asta, toata lumea va crede ca o ordonanta sau lege se da pentru o anumita persoana. Ordonantele sau legile se fac pentru cetateni, ca dintre acestia beneficiaza direct sau indirect X sau Y este partea a doua. Dar nu am vazut pana acum ca o anumita lege sau ordonanta sa fie data pentru cineva. Ca de ea a beneficiat cineva anume, asta e partea a doua", a spus Catalin Radulescu, la Digi24.

Despre OUG privind amnistia si gratierea, el a spus ca „nu numai ca este necesara” si i-a atacat pe „marii mentori” din PSD.

"M-am saturat sa tot vorbesc despre un lucru care trebuie facut pentru ca altfel miile de oameni care au fost abuzati, liberalii stiu dar nu vor sa spuna, asta e partea doua, e chestiune de politica, dar poporul roman stie ca in acesti opt ani - mai mult decat sa spui ca completurile de 5 judecatori sunt ilegal constituite, ca protocoale sunt ilegale, ca au fost ascultari ilegale, ca au fost facute dosare cu echipe mixte si ca s-au dat biletele la judecatori, ca asa a vrut sistemul format din 15-20 de persoane - eu cred ca nu mai trebuie sa discutam subiectul asta. In orice tara civilizata era data amnistia si gratierea in a doua secunda. Noi tot o amanam, de ce? Nu stiu. Intrebati Badalaii si alte personalitati de la noi. De ce sa amanam un lucru necesar pentru romani, oameni care au fost abuzati?", a mai spus deputatul PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.