Lia Olguta Vasilescu, fostul ministrul al Muncii, a comentat luni seara, la TVR, imaginile in care presedintele Klaus Iohannis apare inconjurat de generali SRI, la parada de Ziua Nationala.

"De necrezut ar fi sa iasa SRI din campanie electorala! Peste 50 de ani, cand o sa se deschida arhivele, o sa aflam si cine a castigat alegerile prezidentiale in ultimii ani. Klaus Iohannis a vrut sa arate ca e sprijinit de structurile de forta", a spus Lia Olguta Vasilescu la TVR, potrivit adevarul.ro, citat de Antena3.ro.

Olguta Vasilescu a vorbit si despre Corina Cretu si a afirmat ca nu mai este membru de partid din data in care a ajuns comisar european.

"Ea (Corina Cretu - n.r.) nu mai este membru de partid de la data la care a ajuns comisar european. Poate sa dea un telefon, sa intrebe, sa discute. A avut o relatie prieteneasca cu doamna premier, cu doamna Rovana Plumb. Nu exista ca noi sa vrem sa scoatem Romania din Uniunea Europeana", a spus Olguta Vasilescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.