Politica3 Decembrie 201811:08

Lectura de un minut

Fostul premier Victor Ponta sustine ca "deputatii PRO Romania sustin schimbarea Legii 'Dragnea' privind resursele din offshore".

"Proasta guvernare+proasta legiferare+incompetenta+coruptie = pierderi uriase pentru Romania!

Legea privind resurele naturale ale Romaniei din zona off shore a Marii Negre a fost tot timpul negociata si schimbata in spatele usilor de la Cabinetul Presedintelui Camerei Deputatilor / soarta unor resurse de 100 de miliarde de euro apartinand Romaniei si care trebuie exploatate in urmatorii 25 de ani au stat in 'pixul' unui individid care stie doar sa sifoneze bani publici prin Teldrum si sa isi faca vile in Brazilia!

Proiectul de lege a fost schimbat fe 4 ori in ultimul moment in baza unor criterii si negocieri ascunse - fe fiecare data deputatii au votat un text pe care nu l-au citit si ale carui prevederi le sunt total straine! Iar rezultatul este un dezastru!

Deputatii PRO Romania sustin schimbarea Legii 'Dragnea' privind resursele din off shore!

Citeste si:
16 containere cu deseuri au fost descarcate de pe un vapor olandez
Portul Constanta: 16...

Este nevoie din nou de oameni cinstiti si competenti care sa guverneze si sa faca legi bune pentru romani!", a scris Victor Ponta pe Facebook.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.