Consilierul premierului, Darius Valcov, a declarat duminica, la Antena 3, ca George Soros este "papusarul" lui Dacian Ciolos.

"In primul moment in care a venit Ciolos (in fruntea Guvernului - n.r.) stiti ce a facut? A modificat legea offset-ului si a spus: daca astia tot vor sa dea 2% din PIB, hai sa modificam un pic legea offset-ului si, cand avem de la guvern la guvern achizitie, banii aceia sa nu se mai intoarca in economie. Adica daca eu, guvern, cumpar de la dumneavoastra guvern de un miliard de lei trebuia ca guvernul de la care cumpar, de 800 de milioane sa faca investitii in Romania", a spus Valcov la Antena 3, potrivit Agerpres.

Intrebat de ce crede ca a procedat Ciolos in acest fel, Valcov a spus ca fostul premier era "o papusa" care facea ce ii cerea "papusarul" sau, George Soros.

Valcov a adaugat ca Soros avea interese economice in Romania.

"Ce interes ar avea de Facebook-ul spune, domnule, Soros vrea sa ne coboare pretul actiunilor? Eu cred ca aici e vorba de pretul actiunilor, cred ca el vede Romania ca pe o firma", a aratat consilierul premierului, adaugand ca este sigur ca Ciolos este "omul lui Soros".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.